Kerkband Crossroads

Crossroads (nieuwe stijl)

Muzikanten en zangliefhebbers opgelet: als je het leuk vindt om je muzikale talenten te delen door (soms) op te treden dan biedt Crossroads je deze mogelijkheid. Crossroads heeft zich ontwikkeld van een (vaste) kerkband tot een flexibel muziekgezelschap dat op projectbasis (= op afroep) muzikale medewerking verleent aan (bijzondere) vieringen. Dit was tot nu toe vooral binnen de Ontmoetingskapel in Maarn maar kan wellicht in de toekomst ook worden uitgebreid met optredens daarbuiten.

De samenstelling zal daarbij varieren al naar gelang de aard van de viering, lokatie en beschikbare muzikanten. Tijdens de startzondagen of tienerdiensten was dit vooral een klassieke band (drums, piano, (bas)gitaar, blazers (saxofoon/dwarsfluit). Maar het kan ook in kleine zetting zoals 24 april jl in de pinksterviering waar (op speciaal verzoek) het lied “The Wind beneath my wings” van Bette Middler door enkel piano, zang en gitaar werd uitgevoerd. Een gewaardeerd optreden dat volgens velen “naar meer smaakte”.

Voel je je aangesproken en wil je (vrijblijvend) opgenomen worden in de muziekpool van Crossroad dan kun je bellen (0343 443369) of mailen (ab.willemsen@kpnplanet.nl) naar (coordinator) Ab Willemsen.

Wat mooi zou het zijn om het muzikale talent binnen de gemeente te kennen en ontmoeten ongeacht leeftijd of ervaring. Muziek als kruising (Crossroads) om mensen tot elkaar te brengen. Wie durft?