­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

Namens de Kerkenraad ligt hierbij ter inzage het Jaarverslag van het College van Kerkrentmeesters 2018.

Heeft u vragen over het jaarverslag 2018,  stuur dan een email met uw vraag naar :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk "hier" voor het Jaarverslag van het College van Kerkrentmeesters 2018.

Namens de Kerkenraad ligt hierbij ter inzage het Jaarverslag Diaconie 2018.

Heeft u vragen over het jaarverslag 2018,  stuur dan een email met uw vraag naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk "hier" voor het Jaarverslag Diaconie 2018.

De begroting  2019 en het collecterooster 2019 van de Diaconie ligt na behandeling in de Kerkenraad hierbij ter inzage.

Heeft u vragen over de begroting of het collecterooster  stuur dan een email met uw vraag naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk "hier" voor de begroting 2019.

Druk "hier"voor het collecterooster 2019

                       

Als schoenmaatje laat je weten dat je aan een kind in een ontwikkelingsland denkt door een  schoenendoos te vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau!

Zo kunnen wij in Nederland als Schoenmaatjes iets concreets doen voor kinderen in arme landen. De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen. Zij vinden zo’n cadeau erg bijzonder! De schoolspullen uit de schoenendoos helpen de kinderen op school en geven hen een betere toekomst.

De gevulde schoenendozen gaan naar kinderen in ontwikkelingslanden.

Edukans Schoenmaatjes werkt al 20 jaar samen met lokale partnerorganisaties uit de verschillende landen, zij delen de dozen uit.

U kunt ook meedoen en een schoenendoos vullen en versieren. Versierde en gevulde dozen kunt u tot en met 22 november inleveren op basisschool “de Ladder” of “de Meent” in Maarn, De Merscheberg in Maarsbergen of op zondag 11 en/of 18 november in de kerk in Maarn of Maarsbergen voor of na de dienst.

Wilt u of kunt u niet met de actie meedoen, maar wilt u wel een gift doen voor de verzending van de dozen, dan kan dat ook door het machtigingsformulier in te vullen en in te leveren.

Wij hopen dat we op vrijdag 23 november vele, goed gevulde dozen naar het inzamelpunt kunnen brengen. Alvast hartelijk dank, namens de werkgroep.

Elke 3e zaterdag van de maand kunt u weer terecht bij het Repaircafe voor de reparatie van allerhande zaken. Terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie worden uw spullen door handig mensen gerepareerd. In november is het Repaicafe open op 17-11 vanaf 9.00 uur.

Ontmoetingsmiddag Vinkbewoners

De eerste activiteit van dit seizoen, op zondag 30-09 j.l., met de bewoners van de Vink stond een bezoek aan de dierentuin gepland, inmiddels een goede traditie om hiermee het seizoen te starten. Omdat iedereen graag de panda’s wilden bewonderen zijn we naar Ouwehands dierenpark in Rhenen geweest. Een van de bewoners had van te voren uitgezocht hoe we bij de panda’s moesten komen en een route uitgestippeld om ook de overige dieren te zien. Na de panda’s hebben we de zeeleeuwenshow bewonderd en konden we op de tribune ook gelijk wat uitrusten. Daarna de route vervolgd, met elkaar wat gedronken, gegeten en genoten van elkaars gezelschap.

Met het weer boften we ook dit jaar, niet te warm en niet te koud.

Na afloop keerden we vermoeid maar voldaan huiswaarts en werden alweer plannen gemaakt voor een bezoek aan de dierentuin voor volgend jaar!

Voor de foto's klik hier

De volgende activiteit staat gepland op 28 oktober en zal in het teken staan van de herfst. We gaan in de Ontmoetingskapel een herfstsstukje maken met spullen uit de natuur en natuurlijk zullen ook de sjoelbakken deze middag niet ontbreken!

Namens de diaconie,

Liesan Beishuizen 

 

.

­