­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

De Voorhofgemeente in Woudenberg heeft een mooie (Emmaus)wandeling uitgezet, die ook door Maarn loopt die wij in Maarn-Maarsbergen ook mogen gebruiken!
Er hebben rond Pasen wat mensen gewandeld, en dat smaakte naar meer ;-). 

Emmaüs wandel-, fiets- of steproute wandelen

Vanaf De Voorhof is een mooie route uitgezet die twee-aan-twee gewandeld, gefietst of gestept kan worden.
Zelf een route bedenken mag ook. Onderweg kun je samen verhalen delen, iets wat je bezig houdt. Zoals de Emmaüsgangers in het verhaal in de Bijbel elkaar vertelden wat ze niet begrepen. Zo geef je een wandeling meer kleur,  De Emmaüsgangers kwamen er achteraf achter dat Jezus zelf als ‘onvermoede derde’ aanwezig was bij deze wandeling. Als we samen actief zijn, naar elkaar luisteren, vragen delen, stil worden, verlengen we de route in de lengte, breedte, hoogte, noem het maar een Emmaüsbeleving.

Zo’n Emmaüs route kan natuurlijk op allerlei momenten gemaakt worden. In deze tijd natuurlijk op anderhalve meter afstand van elkaar! Emmaüs lag 60 stadiën van Jeruzalem, dat is 11,5 km. Dit is ook de lengte van de route, maar je kunt deze ook inkorten en starten waar je wilt.

Je kunt de route hier zien of via route.nl met navigatie

Ga op zoek naar een wandelmaatje en beleef een Emmaüs ervaring op de tijd die jullie samen schikt. Als dat niet lukt, laat het ons weten. Wij kunnen ook bemiddelen….  en wie weet hebben wij de schoenen al klaar staan!
(Mocht je vanwege Corona liever individueel wandelen dan kun je elkaar ook achteraf bellen.)  

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Verdieping & Ontmoeting
Rob, Gerda, Diane, Marten-Jan, Jannette
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-11286220

­