­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

zomeravondjpg

 

 

 

 

 

 Kijkt u ook zo uit naar ontmoeting met elkaar?
Om simpelweg met een kop koffie even met een ander uit te wisselen:
Hoe heb jij de afgelopen tijd beleefd? Wat heb je gemist?
Wat heeft je juist verrast? Waar kijk je naar uit?

U bent van harte welkom op woensdagavond 7 juli of dinsdagavond 20 juli (20.00-21.30 u) in de Ontmoetingskapel.
Kijk hier voor alle informatie.
Bij mooi weer zitten we in de tuin. Deze avonden delen we met elkaar onze persoonlijke ervaringen en spreken we door over gemeenschap zijn.  
Aanmelden is verplicht i.v.m. het maximum van 12 personen per avond.
Mocht er veel interesse zijn, dan worden er extra avondengeorganiseerd. Aanmelden uiterlijk 1 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

repair2021Als in september het overgrote deel van de bevolking is gevaccineerd en er zich geen ‘complicaties’ voordoen, hopen we ook het Repair Café te kunnen (her)openen in de Ontmoetingskapel op zaterdag 18 september. Na bijna 1,5 jaar ‘uit de lucht’ te zijn geweest mogen we weer op de oude vertrouwde manier: elke derde zaterdag van de maand van 09.30 tot 12.00 in de Ontmoetingskapel. Onder de naam stichting Repair Café Maarn.

Wat doen we ook alweer? Hoofddoel van dit initiatief is onnodig weggooien van spullen en kleren te voorkomen door deze te laten repareren of verstellen door vakkundige vrijwilligers die dit gratis doen. Een praktische, economische en duurzame manier om een steentje bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen. Een vrijwillige bijdrage is welkom maar hoeft niet.

Naast het (samen) verstellen/repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, computers, mobiele telefoons, fietsen, speelgoed etc gaat het ook om een stuk ontmoeting waarbij koffie en thee gratis wordt aangeboden. Uiteraard Coronaproof volgens het op dat tijdstip geldende regime.

Onze stichting wordt verder ondersteund/gefaciliteerd/gesponsord door de Lions,de diaconie PKN Maarn Maarsbergen, Plus Supermarkt van Schaick en de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Momenteel werken we aan een nieuwe website voor de laatste updates. Tot die tijd zullen we U/jou via de sociale en lokale media op de hoogte houden. Maar 18 september kan alvast genoteerd. Voor nu een fijne zomer en hopelijk tot ziens in september.

­