­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

Tienernevendiensten
In Maarn wordt er maandelijks een tienernevendienst georganiseerd voor jongeren van de middelbare school.
De tieners gaan kort na het begin van de kerkdienst naar een privéadres om op hun eigen wijze met het zondagse thema aan de slag te gaan. 
Contactpersoon is Marjon Jongsma, tel. 443524, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oecumenische tienerdiensten
Al jaren worden er oecumenische tienerdiensten georganiseerd voor tieners en iedereen die zich nog jong voelt.

Het zijn vieringen met een heel eigen karakter die duidelijk afwijken van de ‘normale’ kerkdiensten.
Op geheel eigentijdse wijze worden uiteenlopende thema’s behandeld, ondersteund door muziek- en filmclips, sketches, (interactieve) discussies en muziekoptredens. 
De liturgie is daarbij via de beamer vanaf een groot scherm te volgen. 

We proberen de aanwezige jeugdige talenten op het gebied van zang, toneel, muziek en techniek (beeld & geluid) zoveel mogelijk te benutten. 
Belangrijk is dat de tieners de viering ook echt als hun eigen viering ervaren, zowel qua inhoud als uitvoering.
Tieners die het leuk vinden om een keer mee te denken, op te treden of op een andere manier mee willen doen, nodigen we van harte uit om te mailen met Desirée Beaujean, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Alinda SybesmaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      

De data, de voorganger en het tijdstip worden altijd bekendgemaakt via de kerkbladen en posters op centrale plaatsen in Maarn.

­