­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

Agenda

Theatersolo "Die ik ben"- Kirsten Benschop
Datum: Woensdag 06 Februari 2019
Aanvang: 20:00 uur.
Locatie: Ontmoetingskapel, Kapelweg 45 te Maarn

Theatersolo DIE IK BEN - Kirsten Benschop
m.m.v. Derk Groen (gitaar)

kirsten2

U bent welkom vanaf 19.30u in de Ontmoetingskapel. Om 20.00u start te voorstelling. Toegang is gratis! Wel is er na afloop een mandje bij de uitgang ter bestrijding van de onkosten. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen kan het raadzaam zijn om u op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over het programma?


In ‘Die Ik Ben’  graaft Kirsten diep naar binnen. Met de nodige (zelf)spot duikt ze in het gangenstelsel van ons menselijk brein, een labyrint waarin je snel vastloopt en waaruit ontsnappen moeilijk (b)lijkt.

'Die Ik Ben' is een confrontatie met het ‘dikke ik tijdperk’ waarin we geneigd zijn steeds grotere burchten om ons heen te bouwen en waarin ‘geluk’ een doel op zich lijkt te zijn geworden. 'Die Ik Ben' rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet veel eenvoudiger als je de realiteit accepteert zoals die is? En is contact niet wezenlijker als je je laat zien zoals je echt bent?

Kirsten Benschop brengt inspiratietheater waarin het gaat over het leven zelf. Na ‘Wie Stenen Losbreekt’ staat ze nu ook met ‘Die ik ben’ in Maarn op het podium. www.kirstenbenschop.nl

 

­